CONTRACT DE COMODAT AUTO

Download Model de CONTRACT DE COMODAT AUTO

Download formular Model de CONTRACT DE COMODAT AUTO in format pdf, word, doc,. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute, procuri ,contracte , imputerniciri, cereri , decizii,autorizatii,coduri, legi, ordonante 2014

Formular CONTRACT DE COMODAT AUTO download gratis in format pdf, word, doc

Download gratuit formular Model CONTRACT DE COMODAT AUTO in format pdf, word, doc

    CONTRACT DE COMODAT AUTO

Intre subsemnatii:
____________________________________________, cetatean român, domiciliat in ________________________, posesor al BI/CI ___________, in calitate de comodant,
si
SC________________________SRL, cu sediul in _________________, inregistrata la ORC sub nr.________________, prin reprezentant __________________________, domiciliat in ________________________ , in calitate de comodatar,

a intervenit prezentul contract de comodat in urmatoarele conditii :
Eu, ________________________, dau spre folosinta cu titlu gratuit SC ________________________SRL, prin reprezentant ________________________, autoturismul proprietatea mea marca ________________________, cu nr. de inmatriculare ________________________, avand numarul de identificare ________________________, numar de omologare ________________________/________________________, culoarea ________________________.
Imprumutul se face in scopul utilizarii autoturismului in interesul societatii de mai sus, precum si in vederea efectuarii unor calatorii in tara si strainatate, pe o perioada de ________ani incepand cu data autentificarii.
Toate cheltuielile privind intertinerea autoturismului (reparatie, combustibil, accesorii, impozite, asigurari, etc.) cad in sarcina comodatarului.

SC ________________________ SRL, prin reprezentant ________________________, primesc de la ________________________, autoturismul descris mai sus in scopul si conditiile aratate si ma oblig sa le restitui proprietarului la momentul expirarii prezentului contract.
Imprumutul se face in conditiile prevazute de art.1560 si urmatoarele din Codul Civil.
EVALUARE
Evaluam obiectul contractului in vederea taxarii la suma de ______________ lei (______________).

Declaram ca ne sunt cunoscute prevederile art. 200 si art. 201 din Regulamentul Vamal in cazul in care titularul scoaterii din tara a autoturismului, nu se reintoarce in tara cu el in termenul prevazut.

Procesat la ________________________ în ________________________ exemplare, din care ________________________ s-au eliberat partilor.

Comodant                                                                                             Comodatar
________________________ ,                                                      ________________________ ,
 

Adauga comentarii, informatii despre model , formular

CAPTCHA
Aceasta intrebare este pentru a preveni trimiterea de spam

Comentarii, informatii suplimentare despre model , formular, download

Atentie !!!

Informatiile privind CONTRACT DE COMODAT AUTO au un caracter informativ. Nu suntem raspunzatori daca actele necesare sau modele de documente s-au modificat sau nu sunt prezentate corect.

Daca aveti dv. informatii suplimentare despre CONTRACT DE COMODAT AUTO va rugam sa ni le trimiteti pentru a putea fi de ajutor altor persoane.

Va multumim !