Formulare Acte - Model download gratuit Cerere de constatare a reabilitarii de drept Modele Contracte - Modele Statute Acte constitutive - Modele Plangeri - Contracte Cadru - Download - oficial.ro

Cauta in site

Cerere de constatare a reabilitarii de drept

Taburi primare

Download Model de Cerere de constatare a reabilitarii de drept

Download formular Model de Cerere de constatare a reabilitarii de drept in format pdf, word, doc,. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute, procuri ,contracte , imputerniciri, cereri , decizii,autorizatii,coduri, legi, ordonante 2015

Formular Cerere de constatare a reabilitarii de drept download gratis in format pdf, word, doc

Download gratuit formular Model Cerere de constatare a reabilitarii de drept in format pdf, word, doc

DOMNULE PRESEDINTE,

 

 

Subsemnatul ........................, domiciliat in ..............., str. ............., nr. ..., va rog sa pronuntati o hotarare prin care sa se constate intervenirea reabilitarii mele de drept.

 

 

Motivele cererii:

In fapt, prin sentinta pen. nr. ...... din ............, pronuntata de ............, in baza art. ..... am fost condamnat la pedeapsa ......... inchisoare/amenda, pe care am executat-o/platit-o. Din momentul executarii au trecut mai mult de trei ani, perioada de timp in care nu am mai savarsit nici o alta infractiune.

In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 134 C. pen. si art. 111 C. proc. civ.

Anexez la prezenta copia hotararii de condamnare.

In dovedirea cererii va rog sa solicitati copie de pe fisa mea de cazier, pentru a constata ca nu am suferit nici o alta condamnare.

Data ..............

Semnatura,

...................

 

 

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ......................

 

 

 

 

Adauga comentarii, informatii despre model , formular

Atentie !!!

Informatiile privind Cerere de constatare a reabilitarii de drept au un caracter informativ. Nu suntem raspunzatori daca actele necesare sau modele de documente s-au modificat sau nu sunt prezentate corect.

Daca aveti dv. informatii suplimentare despre Cerere de constatare a reabilitarii de drept va rugam sa ni le trimiteti pentru a putea fi de ajutor altor persoane.

Va multumim !