Formulare Acte - Model download gratuit Cerere de declarare a disparitiei Modele Contracte - Modele Statute Acte constitutive - Modele Plangeri - Contracte Cadru - Download - oficial.ro

Cauta in site

Cerere de declarare a disparitiei

Taburi primare

Download Model de Cerere de declarare a disparitiei

Download formular Model de Cerere de declarare a disparitiei in format pdf, word, doc,. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute, procuri ,contracte , imputerniciri, cereri , decizii,autorizatii,coduri, legi, ordonante 2015

Formular Cerere de declarare a disparitiei download gratis in format pdf, word, doc

Download gratuit formular Model Cerere de declarare a disparitiei in format pdf, word, doc

 

DOMNULE PRESEDINTE,

 

 

Subsemnatul ......................, domiciliat in ..............., str. ............, bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ..., formulez prezenta cerere de declarare a disparitiei privind pe ..................., nascut la data de ............, in ............, cu ultimul domiciliu in ............., str. ............., nr. ....

 

 

Motivele actiunii:

In fapt ...................... a disparut de la domiciliu la data de ..............

Avand in vedere ca de la data ultimelor stiri a trecut mai mult de un an, va rog sa constatati ca sunt indeplinite cerintele prevazute de lege pentru a fi declarat disparut.

In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 16 alin 1 din Dec. nr. 31/1954, art. 36-39 din Dec. nr. 32/1954 si art. 2 alin. 1, pct. 1, lit g C. proc. civ.

Inteleg sa ma folosesc de proba cu urmatorii martori:

1. ......................, domiciliat in ...........;

2. ......................, domiciliat in ............

Depun prezenta cerere in patru exemplare: doua pentru afisare si unul pentru comunicare, timbru fiscal in valoare de ........... lei si timbrul judiciar in valoare de .......... lei.

Data ..............

Semnatura,

...................

 

 

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ....................

 

 

Adauga comentarii, informatii despre model , formular

Atentie !!!

Informatiile privind Cerere de declarare a disparitiei au un caracter informativ. Nu suntem raspunzatori daca actele necesare sau modele de documente s-au modificat sau nu sunt prezentate corect.

Daca aveti dv. informatii suplimentare despre Cerere de declarare a disparitiei va rugam sa ni le trimiteti pentru a putea fi de ajutor altor persoane.

Va multumim !