Formulare Acte - Model download gratuit Cerere de liberare conditionata Modele Contracte - Modele Statute Acte constitutive - Modele Plangeri - Contracte Cadru - Download - oficial.ro

Cauta in site

Cerere de liberare conditionata

Taburi primare

Download Model de Cerere de liberare conditionata

Download formular Model de Cerere de liberare conditionata in format pdf, word, doc,. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute, procuri ,contracte , imputerniciri, cereri , decizii,autorizatii,coduri, legi, ordonante 2015

Formular Cerere de liberare conditionata download gratis in format pdf, word, doc

Download gratuit formular Model Cerere de liberare conditionata in format pdf, word, doc

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul ......................., domiciliat in ................, str. ............., nr. ..., va rog sa dispuneti liberarea mea conditionata din executarea pedepsei cu inchisoare in executarea careia ma aflu.

Motivele cererii:

In fapt, prin sentinta penala nr. ........... din ............, pronuntata de ..............., in dosarul penal nr. ......, in baza art. ...., am fost condamnat la o pedeapsa de ........... inchisoare, ramasa definitiva.

Am inceput executarea pedepsei la data de ............. si, pana in prezent, am executat efectiv o perioada de ............, la care se adauga o perioada de ............, considerata ca executata in baza muncii prestate.

Pe toata perioada mentionata mai sus am avut o buna comportare.

In consecinta, va rog sa cereti dosarul meu de la penitenciar, sa constatati ca indeplinesc toate conditiile legale pentru a fi liberat conditionat si sa dispuneti luarea acestei masuri.

In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile art. 59 C. pen. raportat la art. 28 alin. 3 din Legea nr. 23/1969 si la art. 450 C. proc. pen.

 

 

Data ................

 

 

Semnatura,

.....................

 

 

DOMNULUI PRESEDINTE AL ....................

 

 

 

 

Adauga comentarii, informatii despre model , formular

Comentarii, informatii suplimentare despre model , formular, download

Este forte buna cererea!

- Rujuc Ana (neverificat) - 2 ani ago.

E ok

- Anonymous (neverificat) - 2 ani ago.

Mmmm

- Anonymous (neverificat) - 2 ani ago.

E ok!!

- Anonymous (neverificat) - 2 ani ago.

Atentie !!!

Informatiile privind Cerere de liberare conditionata au un caracter informativ. Nu suntem raspunzatori daca actele necesare sau modele de documente s-au modificat sau nu sunt prezentate corect.

Daca aveti dv. informatii suplimentare despre Cerere de liberare conditionata va rugam sa ni le trimiteti pentru a putea fi de ajutor altor persoane.

Va multumim !