Formulare Acte - Model download gratuit Cerere de ordonanta presedintiala Modele Contracte - Modele Statute Acte constitutive - Modele Plangeri - Contracte Cadru - Download - oficial.ro

Cauta in site

Cerere de ordonanta presedintiala

Taburi primare

Download Model de Cerere de ordonanta presedintiala

Download formular Model de Cerere de ordonanta presedintiala in format pdf, word, doc,. Descarcati gratuit cea mai buna varianta de statute, procuri ,contracte , imputerniciri, cereri , decizii,autorizatii,coduri, legi, ordonante 2015

Formular Cerere de ordonanta presedintiala download gratis in format pdf, word, doc

Download gratuit formular Model Cerere de ordonanta presedintiala in format pdf, word, doc

Domnule Presedinte,

S.C. ..........................., cu sediul in ............, str. ............., nr. ..., judet/sector .............., inmatriculata in Registrul Comertului .............. sub nr. ..., prin reprezentantul legal ............................, in calitate de ................, fac prezenta CERERE DE ORDONANTA PRESEDINTIALA, pentru ca, prin hotararea pe care o veti pronunta, sa-l obligati pe ......................, domiciliat in ..........., str. ........., nr. ..., bl. ..., ap. ..., la ..................... si la plata cheltuielilor de judecata.

Motivele cererii sunt:

In fapt, ............................. Consideram ca, datorita acestor motive, sunt necesare masuri urgente si cu caracter vremelnic pentru a preveni o paguba iminenta.

In drept, ne intemeiem cererea pe dispozitiile art. 581 C. proc. civ. si ale ............ Intelegem sa ne folosim de urmatoarele probe: ...........................

Depunem prezenta cerere si copii dupa inscrisuri in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si unul pentru a fi comunicat paratului.

Anexam dovada achitarii taxei de timbru si timbrul judiciar.

Data ...............

S.C. .....................................

Reprezentata prin ........................

Semnatura reprezentantului ...............

Domnului Presedinte al ...................

 

 

Adauga comentarii, informatii despre model , formular

Comentarii, informatii suplimentare despre model , formular, download

foarte utila. multumesc

- Anna (neverificat) - 5 ani ago.

Atentie !!!

Informatiile privind Cerere de ordonanta presedintiala au un caracter informativ. Nu suntem raspunzatori daca actele necesare sau modele de documente s-au modificat sau nu sunt prezentate corect.

Daca aveti dv. informatii suplimentare despre Cerere de ordonanta presedintiala va rugam sa ni le trimiteti pentru a putea fi de ajutor altor persoane.

Va multumim !